Hidraulika szivattyú és hidromotor javítás

 Hidraulika szivattyú ás hidromotor javítás
Hidraulika szivattyú és hidromotor javítás az Ön szakértő partnerénél. Gyenge vagy lassú a szivattyú és a rendszer munkagépében? Szivárog a szivattyú vagy hidromotor belsejéből az olaj?

Gépe dugattyús és lapátos szivattyúját illetve hidromotorját feljavítjuk, hogy ismét hatékonyan működjön. Rövid határidőkkel és kedvező árakkal találkozhat nálunk! Mivel a kopott fogaskerekes szivattyúk szakszerűen nem javíthatóak, így ezen egységek nincsenek a tevékenységi körünkben.

HIDRAULIKA TESZTPAD: A szivattyúkat és hidromotorokat a javítások végeztével, a számítógéppel ellátott, komplex hidraulika tesztpadunkon lepróbáljuk. Itt üzemi körülmények szerint terheljük, teljes körűen mérjük, és beállítjuk a javított egységeket. Részletes és hivatalos diagnosztikai jegyzőkönyvet adunk át ügyfeleinknek, mely igazolja a tökéletes működést és teljesítményt.
Teljes körű felújítás esetén 12 hónap garanciát biztosítunk!

Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk kiadott minden 10 db szivattyú vagy hidromotor javítási ajánlatból 9 db megrendelésre kerül.

A hiba azonosításához nyújt segítséget az alábbi link: hidraulika szivattyú javítás hibakeresés segédlet Keresse a hidraulika egységeken az adattáblát az azonosításhoz! Tudjon meg többet e típusokról az ikonokra kattintva!
 
 
 

Javítás képekben

hibás szivattyú beérkezik műhelyünkbe
hibás szivattyú beérkezik
műhelyünkbe
szétszerelés után tisztítás
szétszerelés után tisztítás
 
hibafelvételezés
hibafelvételezés
 
javítás, összeszerelés
javítás, összeszerelés
 
próbapados tesztelés, beszabályozás
próbapados tesztelés,
beszabályozás
diagnosztika jegyzőkönyv kiállítása
diagnosztika jegyzőkönyv
kiállítása
festés
festés
csomagolás, ügyfélnek visszaküldés
csomagolás, ügyfélnek
visszaküldés