Hidraulika szivattyú alkatrészek

 Hidraulika szivattyú alkatrészek
Hidraulika szivattyú vagy hidromotor cseréje a gépeken csak abban az esetben gazdaságos, ha a régi meghibásodott egység már nem javítható. Általában jobb megoldás az új alkatrészekkel történő feljavítás.

SZÉLES KÖRŰ, MÁRKAFÜGGETLEN ALKATRÉSZELLÁTÁST BIZTOSÍTUNK KEDVEZŐ ÁRAKON a dugattyús és lapátos hidraulika szivattyúkhoz, hidromotorokhoz, orbit motorokhoz.

Ami raktárkészletünkön nincsen, azt általában néhány napon belül elérhetővé tesszük.

A pontos és gyors alkatrészbeszerzés érdekében fontos a hidraulika szivattyú vagy hidromotor adattábláján található információk megadása.
Ha  azon adat nem lelhető fel, úgy egyedi módon az egység felépítéséből és az alkatrészek méretei alapján cégünk jó eséllyel be tudja azonosítani a gyártót és a típust is. Ez lehetővé teszi, hogy kedvező áru alkatrészeinkkel ismételten üzemképessé tegye munkagépe hidraulika szivattyúját vagy hidromotorját.

A kiemelteken kívül az alábbi márkák forgalmazásával foglalkozunk: Catrepillar, Komatsu, Volvo, Hydromatik, Kayaba, Nachi, Kobelco, Poclain, JCB, Case IH, Manitou, Massey Ferguson, New Holland, Denison, White, Char-Lynn.
 

Alkatrész típusok

Dugattyús hidraulika szivattyú alkatrészek

Dugattyús

Az általunk forgalmazott új alkatrészek felhasználásával, gépe elgyengült vagy lelassult hidraulika rendszere ismét hatékonnyá és gyorssá tehető. Ezek felújító készletek, rotorok, hengertömbök, dugattyúk, szeleplapok, billenő tárcsák, kopólapok, leszorító tárcsák, csúszócsapágyak, rugók, tengelyek, házak, szelepek, tömítéskészletek és sok egyéb alkatrész.
Lapátos hidraulika szivattyú alkatrészek

Lapátos

A lapátos egységeknél a használat során általában a lapátos betétek kopnak el. Legyen az egy vagy két tagos szivattyú vagy motor, komplett felújító készleteket, patronokat, és házakat is szállítunk a legtöbb típushoz. Ezek cseréjével a hidraulika szivattyú és motor felújítható, és ismételten gyári új állapotba hozható.
Orbit motor alkatrészek

Orbit

Ezek az alkatrészek általában csak kis választékban szerezhetőek be. Amik elérhetőek, a tömítések, szimeringek, csapágyak és csavarok. Komolyabb kopás, törés vagy meghibásodás esetén nem gazdaságos, vagy nem megoldható az alkatrészek cseréje, így egy új komplett egység vásárlása javasolt. Szükség esetén kérje ajánlatunkat!
 

Legfontosabb márkáink