Hidraulika szivattyú és hidromotor alkatrészek

 Hidraulika szivattyú alkatrészek

SZÉLES KÖRŰ, MÁRKAFÜGGETLEN ALKATRÉSZELLÁTÁST BIZTOSÍTUNK KEDVEZŐ ÁRAKON a dugattyús és lapátos hidraulika szivattyúkhoz, hidromotorokhoz.

Ami raktárkészletünkön nincsen, azt általában néhány napon belül elérhetővé tesszük.

A pontos és gyors alkatrészbeszerzés érdekében fontos a hidraulika szivattyú vagy hidromotor adattábláján található információk megadása. Ha azon adat nem lelhető fel, úgy egyedi módon az egység felépítéséből és az alkatrészek méretei alapján cégünk jó eséllyel be tudja azonosítani a gyártót és a típust is. Ez lehetővé teszi, hogy kedvező áru alkatrészeinkkel ismételten üzemképessé tegye munkagépe hidraulika szivattyúját vagy hidromotorját.

A kiemelteken kívül az alábbi márkák forgalmazásával foglalkozunk: Catrepillar, Komatsu, Volvo, Hydromatik, Kayaba, Nachi, Kobelco, Poclain, JCB, Case IH, Manitou, Massey Ferguson, New Holland, Denison, White, Char-Lynn.

Típusok

hibás szivattyú beérkezik műhelyünkbe
Dugattyús

Az általunk forgalmazott új alkatrészek felhasználásával, gépe elgyengült vagy lelassult hidraulika rendszere ismét hatékonnyá és gyorssá tehető. Ezek felújító készletek, rotorok, hengertömbök, dugattyúk, szeleplapok, billenő tárcsák, kopólapok, leszorító tárcsák, csúszócsapágyak, rugók, tengelyek, házak, szelepek, tömítéskészletek és sok egyéb pótalkatrész.

szétszerelés után tisztítás
Lapátos

A lapátos egységeknél a használat során általában a lapátos betétek kopnak el. Legyen az egy vagy két tagos szivattyú vagy motor, komplett felújító készleteket, patronokat, és házakat is szállítunk a legtöbb típushoz. Ezek cseréjével a hidraulika szivattyú és motor felújítható, és ismételten gyári új állapotba hozható.

hibafelvételezés
Orbit

Ezek az alkatrészek általában csak kis választékban szerezhetőek be. Amik elérhetőek, a tömítések, szimeringek, csapágyak és csavarok. Komolyabb kopás, törés vagy meghibásodás esetén nem gazdaságos, vagy nem megoldható az alkatrészek cseréje, így egy új komplett egység vásárlása javasolt. Szükség esetén kérje ajánlatunkat!

Főbb forgalmazott márkák:

Rexroth - Hydromatik hidraulika szivattyú javítás
Parker hidraulika szivattyú javítás
Sauer Danfoss hidraulika szivattyú javítás
 Kawasaki hidraulika szivattyú javítás
 Hitachi hidraulika szivattyú javítás
 Linde hidraulika szivattyú javítás
 Vickers-Eaton hidraulika szivattyú javítás
Liebherr hidraulika szivattyú javítás
Poclain hidromotor javítás
Caterpillar hidraulika szivattyú javítás
Komatsu hidraulika szivattyú javítás
Nachi hidraulika szivattyú javítás
Lépjen kapcsolatba velünk:
Kérjen ajánlatot: baujokerkft@gmail.com
Hívjon telefonon: +36-70/364-7677