Fogaskerekes szivattyú

Fogaskerekes szivattyú

Fogaskerekes szivattyú akár 1-3 napon belül, versenyképes árakon!

Legyen az Rexroth, Sauer Danfoss, Parker, Permco, Commercial, Denison, Hannifin márkájú, hosszú élettartalmú, gyári minőségű, új szivattyúkat szállítunk helyette.

A legtöbb építőipari és mezőgazdasági gépmárka főbb típusaihoz forgalmazunk egységeket. A gépforgalmazóknál általában jelentősen kedvezőbb árakon.

Az általunk értékesített összes új egység gyárilag tesztelt, 100%-os minőségű. Egy vagy többtagos, alumíniumházas és öntvényházas kiviteleket is forgalmazunk, a kis méretűektől a nagyokig.
A pontos azonosításhoz és ajánlathoz szükséges a termék gyári cikkszáma, vagy a rajta található adatok megadása.

Amennyiben kérdése merül fel vagy vásárolna, várjuk megkeresését a +36-1-280-6325 számon!

Főbb jellemzői:

 

Ez a berendezés úgy mozgatja a folyadékot, hogy rögzített térfogatú folyadékot zár be az egymásba kapcsolt fogaskerekekbe, és mechanikusan továbbítja azt. Egyenletes, impulzusmentes áramlást biztosít a fogaskerekek forgási sebességével arányosan. Két alapvető típusa létezik: külső és belső.
A külső két azonos, egymásba kapcsolt fogaskerékből áll, amelyek külön tengelyekre vannak szerelve.
A belső két különböző méretű, egymásba kapcsoló fogaskerékkel rendelkezik, amelyek közül az egyik forog a másikban.
Általában nagy viszkozitású folyadékok, például olaj, festékek, gyanták vagy élelmiszerek szivattyúzására használják őket. Ezeket a berendezéseket általában a nem szabályozott olajmennyiségű rendszereknél, alacsony és középnyomású tartományban használják. A külső fogaskerekes szivattyúk képesek fenntartani a nagyobb nyomást, míg a belső felépítésűek jobb szívási képességekkel rendelkeznek, és jobban megfelelnek a nagy viszkozitású folyadékoknak.