Fogaskerekes szivattyú

Fogaskerekes szivattyú
Fogaskerekes szivattyúk (fogaskerék szivattyúk), akár 1-3 napon belül, versenyképes árakon!
 

Ha az építő vagy mezőgazdasági gépe elgyengült, lelassult, kedvező megoldást adunk a meghibásodott egység cseréjére. Legyen az Rexroth, Sauer Danfoss, Parker, Permco, Commercial, Denison, Hannifin márkájú, hosszú élettartalmú, gyári minőségű, újat szállítunk helyette.

A legtöbb építőipari és mezőgazdasági gépmárka főbb géptípusaihoz forgalmazunk szivattyúkat. A gépforgalmazóknál általában jelentősen kedvezőbb árakon.

* Minőség: Az általunk értékesített összes új szivattyú és motor olajjal 100%-ban tesztelve lett. A kialakításuk garantálja a magas teljesítményt és a hosszú élettartamot. Egy és többtagos alumíniumházas vagy öntvényházas kiviteleket is forgalmazunk, a kisméretűektől a nagyokig (10 - 200 cm3/rev szállítási teljesítményig).

* Azonosítás: A pontos azonosításhoz és ajánlat adáshoz szükséges a termék gyári cikkszáma, vagy az adattábláján található adatok megadása. Amennyiben az adattábla nem található, úgy a szivattyú felépítéséből és méreteiből jó eséllyel beazonosítjuk a gyártót és a típust. Az egyszerű felépítésű adattábla nélküli alumínium házas szivattyúk azonosításához a segédlet az alábbi linkről tölthető le.

* Javítása: A szivattyúkban a folyadék a fogak közti résekben a ház fala mentén jut el a szívóoldalról a nyomóoldalra. A csapágyak és a tömítések kopása cserével javítható, meghibásodásuk zajjal, és olajfolyással jár. Amennyiben a ház és a kerék között nő a rés, úgy csökken a szivattyú teljesítménye. Ezt a ház és a fogak kopása okozza, mely nem javítható. A szállított olajmennyiség és nyomás csökkenése esetén a szivattyú cseréje szükséges.

Amennyiben kérdése merül fel vagy rendelni szeretne, várjuk megkeresésüket a +36-1-280-6325 számon!