Hidraulika szivattyú

Hidraulika szivattyú
MI A HIDRAULIKA SZIVATTYÚ, ÉS MIÉRT VAN SZÜKSÉG RÁ?

Ezek a berendezések szinte valamennyi munkagép erőforrását képezi. Nagy mennyiségű olajat képesek átnyomni a hidraulikus hengereken vagy a hidraulikus motorokon. Ilyen módon a hajtás mechanikai energiáját (azaz nyomatékát, fordulatszámát) hidrosztatikus energiává (azaz áramlássá, nyomássá) alakítják át. A különböző típusú munkákhoz hidraulikus gépeket használhatunk, például termékek emeléséhez, süllyesztéséhez, kinyitásához, bezárásához vagy forgatásához.
Ezek a berendezések az elmozdulás elvének megfelelően működnek, mely magába foglalja a mechanikusan lezárt kamrákat a szivattyúban. Ezen kamrákon keresztül a folyadék a bemeneti nyílásából (szívónyílásából) a kimenetbe (nyomónyílásba) kerül. Ennek eredményeként nagyon alkalmasak magas rendszernyomáson történő működésre és ideálisak a hidraulika számára.
Ezeket a berendezéseket a különféle funkcionális és hidraulikus rendszer követelményektől függően gyártják, például az üzemi közegtől, a szükséges nyomástartománytól, a hajtás típusától. A készülékek mögött a tervezési elvek és konfigurációk széles skálája áll. Következésképpen nem minden szivattyú képes optimálisan teljes mértékben kielégíteni az összes követelményt.

Fajtái:

Az összes hidraulikus szivattyú 99%-a három alapvető tervezési besorolás egyikébe tartozik.
A folyadékszállítás mennyiségi szabályozása alapján pedig kétféle csoportba sorolhatóak. Egy részt a rögzített térfogatú kialakítású, amelyben az elmozdulás mértéke nem változtatható. Egy adott bemeneti fordulatszám mellett a berendezésnek a rögzített elmozdulásával megegyező mennyiségű átfolyást kell leadnia.
Másrészt a változtatható térfogatáramú olyan típus, amelynek elmozdulása könnyen változtatható. Általában mindhárom tervezési besorolás alkalmazható a rögzített térfogatú szivattyúkra. A változó elmozduláshoz azonban csak a lapátos vagy dugattyús típus használható.

Kik a cégünk ügyfelei?

 

A Baujoker Kft. küldetése, hogy a legrövidebb időn belül, korrekt árakon, magas minőségben, szakszerű megoldásokat biztosítsunk a hidraulika szivattyú és hidromotor problémákra. Géptulajdonosoknak, gépforgalmazóknak, viszonteladóknak, szervizeknek és hidraulika javítóknak egyaránt. Kiszolgáljuk és támogatjuk a különböző iparágakat a legszélesebb körben legyen az például mobil (rakodógép, kotrógép, dózer, kompaktor, gréder, úthenger, traktor, kombájn, erőgép, anyagmozgató gép, erdészeti gép, aszfaltmaró gép) vagy ipari (présgép, szerszámgép, műanyag fröccsöntő gép, lemezmegmunkáló berendezés, cementipari berendezés, vegyipari keverőmű, telepített bányagép) hidraulikus berendezés. Jelenleg több száz szivattyú konfigurációt tudunk szállítani készletből. Az általunk szállított összes alkatrész új és kiváló minőségű hidraulikus gyártó terméke.


Probléma esetén várjuk hívását! Tel.: +36 1 2806325

Komplett szivattyú értékesítés, alkatrész forgalmazás és teljes körű javítás, kedvező feltételekkel:


Komplett értékesítés:

A nem javítható egységek helyett, rövid határidővel újakat szállítunk. A fogaskerekes szivattyúk esetében ez 1-2 nap, az elérhetőség függvényében.


Javítás, felújítás:
 

Az egységek szakműhelyünkbe történő beérkezése és hiba felvételezése után részletes javítási ajánlatot adunk, fényképekkel dokumentálva a cserélendő alkatrészeket. Részjavításoknál 6 hónap, teljes felújításnál 12 hónap garanciát vállalunk.
 


Alkatrészek:

14 szivattyúgyártó, 90 különböző típusához tartunk raktárkészletünkön több ezer alkatrészt. Ami raktárunkról nem érhető el, azokat az alkatrészeket általában 3-5 napon belül beszállítjuk ügyfeleinknek.


Hidraulika tesztpad:

A szivattyúkat a javítások után a hidraulika tesztpadunkon üzemi körülmények szerint, terhelve teszteljük, és beállítjuk. Ügyfeleink diagnosztikai jegyzőkönyvet kapnak, mely igazolja a tökéletes újszerű működést.