Földmunkagép és traktor javítás

 Földmunkagép és traktor javítás
Ha traktor javítás vagy földmunkagép szerviz területén keres partnert, jó helyen jár. Cégünk a földmunkagépek erőátviteli egységeinek javításában az egyik legnagyobb múlttal rendelkezik az országban. Napjainkra specializálódtunk a földmunkagépek mellett a traktorok futómű, sebességváltó, hidraulika szivattyú és hidromotor egységeink javítására. Mindezt magas szakértelem mellett, versenyképes árakat kínálva.
Teljes körűen felszerelt 600 m2 –es, híddaruval ellátott, 5 gépállásos műhelycsarnokunk az erőátviteli egységek javítására és komplex felújításaira lett létrehozva. Ha lehetőség van rá, a hibás alkatrészeket – cserélésük helyett - forgácsoló és anyagmegmunkáló gépeinkkel feljavítjuk. Amennyiben a fődarab javításához annak kiszerelésére van szükség, úgy szervizautóinkkal az ország bármely pontjára kiérkezünk és segítünk a ki-, majd visszaszerelésben.

A javításokat a lehető legrövidebb határidőn belül, szakszerűen végezzük, így a meghibásodott gépek csak rövid időre esnek ki a termelésből. A felújításainkra 12 hónap garanciát biztosítunk, mely általában duplája a más szolgáltatók által vállalt időtartamnak.
Óradíjunk 7.900,- Ft+Áfa, szervizautóink kilométer díja 80,- Ft+Áfa.
Hívja szakműhelyünket most! Tel.: 06-1-280-6325
Részletekért kattintson a képekre!