Földmunkagép és traktor javítás

Földmunkagép és traktor javítás

Ha traktor vagy földmunkagép javítás területén keres partnert, jó helyen jár.

Cégünk a földmunkagépek erőátviteli egységeinek javításában az egyik legnagyobb múlttal rendelkezik az országban. Napjainkra specializálódtunk e gépek mellett a traktorok futómű, sebességváltó, hidraulika szivattyú és hidromotor egységeink javítására.
Mindezt magas szakértelem mellett, versenyképes árakat kínálva.

Teljes körűen felszerelt 600 m2 –es, híddaruval ellátott, 5 gépállásos műhelycsarnokunk az erőátviteli egységek javítására és komplex felújításaira lett létrehozva. Ha lehetőség van rá, a hibás alkatrészeket – cserélésük helyett - forgácsoló és anyagmegmunkáló gépeinkkel feljavítjuk. Amennyiben a fődarab javításához annak kiszerelésére van szükség, úgy szervizautóinkkal az ország bármely pontjára kiérkezünk és segítünk a ki-, majd visszaszerelésben.

A javításokat a lehető legrövidebb határidőn belül, szakszerűen végezzük, így a meghibásodott gépek csak rövid időre esnek ki a termelésből. A felújításainkra 12 hónap garanciát biztosítunk, mely általában duplája a más szolgáltatók által vállalt időtartamnak. Óradíjunk 9.900,- Ft+Áfa, szervizautóink kilóméter díja 120,- Ft+Áfa.

Hívja szakműhelyünket most! Tel.: 06-1-280-6325
/Részletekért kattintson az alábbi linkekre!/